logo songteksten.net

Ali B steekt Willeke Alberti aan met twittervirus

(Novum) - Ali B heeft Willeke Alberti geholpen met haar eerste stappen op Twitter. De rapper maakte vrijdagochtend een account voor haar aan en beloofde Alberti over te halen die echt te gebruiken als ze vijfhonderd volgers zou hebben. Die waren uiteindelijk niet nodig, Alberti verstuurde vrijdagmiddag al haar eerste tweet.

"Zal ik Willeke aan de Twitter helpen? Bij vijfhonderd voorstanders ga ik het regelen", opperde Ali B vrijdagochtend. Alberti nam echter al genoegen met ruim 150 volgers. "Hallo schat, dit is mijn eerste tweet! Love you moeders", stuurde de 65-jarige zangeres vrijdagmiddag naar haar zoon Johnny de Mol.

Ali B maakte echter wel een kapitale fout, hij spelde Willekes naam verkeerd. Voordat de 29-jarige rapper het aan kon passen, kaapte iemand anders @willekealberti. Die account kan inmiddels op 499 volgers rekenen. "Mag ik s.v.p. mijn eigen twitternaam terug. Ik begon het net leuk te vinden", vraagt Alberti aan de 'kaper'. "Ik hoop dat diegene volwassen genoeg is om het over te dragen, anders moeten we allemaal unfollowen", reageerde Ali.

De rapper en volkszangeres werkten onlangs samen voor Ali B op Volle Toeren. Ali en zijn collega-rapper Kleine Viezerik namen Alberti's hit Telkens Weer onder handen. Ze ging vervolgens aan de slag met Kleine Viezeriks nummer Meisje Luister. Het resultaat was woensdagavond te zien bij de TROS.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren