logo songteksten.net

'Madonna en Prince begraven strijdbijl'

(Novum) - Madonna en Prince lijken weer door een deur te kunnen na jarenlang bekvechten. De Queen of Pop woonde dinsdag een concert bij van Prince en bleef niet onopgemerkt.

"Ik weet dat ik duur ben", maakte Prince tijdens de show een knipoog naar Madonna. De 52-jarige zangeres lag tijdens haar laatste concerttoer onder vuur wegens de hoge prijzen voor een toegangskaartje. Madonna kon lachen om de grap van haar leeftijdgenoot en had het duidelijk naar haar zin, vertelt een ooggetuige tegen het Amerikaanse blad Us Weekly.

De Queen of Pop had in de jaren tachtig een korte romance met Prince. De twee bezongen de liefde voor elkaar in het nummer Love Song, maar de relatie hield geen stand.

Na hun breuk hadden de twee supersterren weinig lovende woorden voor elkaar over. Zo bestempelde Madonna Prince als 'een kleine trol' en vertelde ze in 1994 over een mislukte date. "Hij at niets, dronk alleen thee, heel deftig", deed de zangeres haar beklag. "Ik heb een theorie over mensen die niet eten, ze werken me op m'n zenuwen."

Prince had ook geen goed woord over voor zijn beroemde ex. Hij haalde in 2007 nog naar Madonna uit tijdens een concert in Londen. "Ik heb zoveel hits. Ik heb meer hits dan Madonna kids."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren