logo songteksten.net

Isa Hoes verbaasd over eigen kracht na dood man

(Novum) - Isa Hoes verbaast zich over haar eigen kracht. Haar man Antonie Kamerling maakte op 6 oktober een einde aan zijn leven. De acteur is sinds donderdag te zien in de NCRV-serie Levenslied.

"Het gaat naar omstandigheden wel goed", vertelt Isa vrijdag in De Wereld Draait Door. "Dat vind ik echt. Ik ben verbaasd over hoe sterk we zijn met z'n drieën." Hoes kreeg samen met Kamerling twee kinderen. "We wonen weer midden in de stad en we leven weer. Heel veel mensen steunen ons, dat vind ik heel prettig."

Hoewel Kamerling regelmatig depressieve perioden doormaakte, zag Hoes zijn dood niet aankomen. "Het ging allemaal heel snel. Hij zakte in een soort leegte en was niet meer echt aanspreekbaar. Van binnen maakte hij zichzelf kapot."

Kamerling is momenteel te zien in de serie Levenslied, waarin hij de rol van een depressieve muzikant vertolkt. "Het is akelig om te zien", vindt Hoes. "Maar het is een goede rol. Ik zei wel eens tegen hem dat het fijn voor hem was. Omdat hij zo depressief was, kon hij het zo goed spelen."

Isa neemt zichzelf, maar ook Antonie niks kwalijk. "Ik ben af en toe een beetje boos. We wilden samen oud worden, maar dat is vanuit mij een egoïstische gedachte", vindt de actrice. "Mijn ultieme liefde was geweest dat ik hem zou hebben geholpen, maar dat kon ik niet. Ik heb alles gedaan, ik heb geen schuldgevoel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren