logo songteksten.net

Acda en De Munnik voelen zich getrouwd

(Novum) - De samenwerking tussen Thomas Acda en Paul de Munnik voelt voor de twee als een goed huwelijk. De heren vormen al jaren een duo, maar zijn nog steeds elkaars beste vrienden. In andere cabaretgroepen kan dat er behoorlijk anders aan toe gaan, verklappen Acda en De Munnik.

De twee zangers leerden elkaar in 1988 kennen op de toneelschool in Amsterdam. "Het is zo normaal dat wij vrienden zijn, dat ik er niet meer over nadenk", zegt Acda in het AD. "Gelukkig zijn we nooit collega's geworden. We zijn te oud om beste vrienden te zijn, anders waren we het geweest."

"Bloedbroeders zijn we. Ons verbond voelt als een huwelijk, maar omdat we geen seks hebben, is het onderhoud eenvoudiger", vindt de 43-jarige Acda. De drie jaar jongere De Munnik beaamt dat. "Ik had met niemand een anders een duo kunnen vormen. Voorbestemd gaat me te ver, maar Thomas maakte me beter dan wie ik eigenlijk ben."

De twee cabaretiers lijken een uitzondering op de regel te vormen. "Lebbis en Jansen maakten soms echt heftige ruzie. Van Vleuten en Van Muiswinkel ook. De Vliegende Panters konden elkaar wel wurgen", weet Acda. "Dat hebben Paul en ik niet. We zijn vrienden die samen iets leuks zijn gaan doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren