logo songteksten.net

Ben Saunders treedt op bij Vrienden van Amstel

(Novum) - Nog geen 24 uur na zijn overwinning bij The Voice of Holland heeft Ben Saunders zijn eerste optreden als winnaar al in de wacht gesleept. De 27-jarige zanger treedt zaterdagavond op bij de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Hij zingt ook op de overige avonden van het zangfestijn deze maand.

Saunders kreeg het verzoek om op te komen treden direct na de finale van The Voice of Holland. "Daar hoef je natuurlijk niet lang over na te denken", zei Saunders. "Optreden voor vijftienduizend mensen in Ahoy is natuurlijk de droom van elke artiest. En je staat ook nog eens op het podium naast de beste artiesten van Nederland, heel erg cool." Saunders gaat een duet zingen, met wie is nog onbekend.

Vrijdagavond werd de aftrap gegeven van de dertiende reeks Vrienden van Amstel-concerten. Within Temptation opende het muziekfestijn met een act met veel rook en vuur. Guus Meeuwis bracht zijn muziek vanuit de nok van Ahoy en Jan Smit was de verrassingsact van de avond.

De Vrienden van Amstel Live is het eerste evenement in Ahoy sinds de verbouwing. De vernieuwde concertzaal werd geopend door Xander de Buisonjé en Lee Towers onder toezicht van de vijftig bouwvakkers die aan de verbouwing werkten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren