logo songteksten.net

Nielson verrast fans in HMH met nieuw album

AMSTERDAM - Singer-songwriter Nielson heeft zijn nieuwe album uitgebracht. Hij presenteerde het album Weet je wat het is zaterdagavond geheel onverwachts al aan zijn fans tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is Nielsons tweede album sinds zijn doorbraak in het tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland.

De plaat Weet je wat het is bevat tien tracks, waaronder samenwerkingen met Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Djé. Zij waren zaterdagavond aanwezig om de nieuwe tracks ten gehore te brengen. Ook bevat het album de met drievoudig platina bekroonde hitsingle Sexy Als Ik Dans. Afgelopen week verscheen de eerste single van het album, Hotelsuite, de samenwerking met Jiggy Djé.

Nielson: "Weet je wat het is bestaat uit een verzameling van de beste liedjes die ik de afgelopen periode gemaakt heb en ik ben er ontzettend trots op! Het hele proces is met een heleboel liefde en plezier verlopen en ik denk dat je dat terug kunt horen. Door de medewerking van mijn jeugdhelden Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Djé kan dat natuurlijk niet missen; het is een echte mijlpaal voor mij.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren