logo songteksten.net

Ricky Gervais teruggepakt door Judd Apatow

(Novum) - Ricky Gervais heeft zaterdag een koekje van eigen deeg gekregen. Regisseur Judd Apatow maakte de 49-jarige Britse komiek zaterdag onder meer belachelijk om zijn gewicht.

Gervais nam vorige week als Golden Globes-gastheer verschillende sterren stevig op de hak. Hij maakte onder anderen de dikke acteur uit de tv-serie Lost belachelijk. "Oké, hij is afgevallen, maar hij is nog steeds een paar kilo te zwaar om zo'n grap te mogen maken", grapte Apatow op zijn beurt over Gervais. "Is hij alleen afgevallen zodat hij grappen kan maken over dikke mensen?"

Apatow deed zijn uitspraken tijdens de uitreiking van een andere filmprijs, de Producers Guild of America Awards. The 40 Year Old Virgin-regisseur presenteerde de ceremonie en maakte van de gelegenheid gebruik om Gervais terug te pakken, schrijft entertainmentsite The Hollywood Reporter.

Gervais kreeg veel kritiek te verduren na zijn tweede optreden als Golden Globes-gastheer. Hij heeft al aangekondigd de Golden Globes niet voor een derde keer te willen presenteren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren