logo songteksten.net

Ben en Dean Saunders gehuldigd op grotere locatie

(Novum) - De huldiging van Ben en Dean Saunders dinsdag in Hoorn is verplaatst vanwege de grote belangstelling voor de festiviteiten. De gemeente verwacht meer dan vijfduizend fans. Het feest wordt nu gehouden op het Pelmolenpad in plaats van op het plein de Roode Steen.

De gebroeders Saunders wonnen dit weekeinde respectievelijk The Voice of Holland en Popstars. De gemeente koos aanvankelijk voor een huldiging op de Roode Steen. De organisatie houdt echter rekening met de komst van meer dan vijfduizend fans en daarvoor zou het plein niet groot genoeg zijn.

De huldiging is van 19.30 uur tot 20.00 uur. De gemeente raadt bezoekers aan niet met de auto te komen en warme kleding aan te trekken. Het is nog niet bekend of Ben en Dean Sanders een optreden zullen geven.

"Hoorn is trots op Ben en Dean", laat burgemeester Onno van Veldhuizen weten op de website van gemeente Hoorn. "Met hun talent spreken zij een groot publiek aan en hebben ze naast alle andere bekende Horinezen Hoorn nog maar eens op de kaart gezet. Geweldige ambassadeurs voor de stad."

Ben en Dean ervoeren zaterdag meteen de keerzijde van hun roem. Toen de hele familie in de studio zat om Dean aan te moedigen bij Popstars en Ben optrad bij Vrienden van Amstel Live, werd ingebroken bij vader en moeder Saunders. Op internet is een actie gestart om een bedrag in te zamelen als tipgeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren