Sterren reageren op dood zoon Frank Sinatra

Door ANP, donderdag 17 maart 2016 05:03, bron: ANP

NEW YORK - Hij werd nooit zo beroemd als zijn vader, maar dat betekent niet dat Frank Sinatra Jr. niet werd geliefd onder vele beroemdheden. Op Twitter reageren ze bedroefd op de plotselinge dood van de zanger.

"Ik heb Frank Sinatra Jr. altijd bewonderd", schrijft talkshowveteraan Larry King. "Hij werd geboren met een naam die moeilijk is waar te maken, maar ik hield van zijn talent en zijn vermogen om oprecht te blijven." Ook Family Guy-maker Seth MacFarlane koestert warme herinneringen aan Sinatra. "Frank Sinatra Jr. was een vriend van Family Guy en een vriend van mij. Ik ben verdrietig over zijn heengaan, maar dankbaar dat ik hem heb gekend. RIP, Fank."

Ook andere collega's uit de entertainmentwereld condoleerden de nabestaanden. Onder wie Mia Farrow, Tony Bennett, Robert Davi, Ruth Buzzi en Jesse Ruben rouwden om Sinatra op Twitter. Even eerder was bekendgemaakt dat Frank Jr. overleden was aan de gevolgen van een hartaanval. De zanger was op tour waarop hij nummers van zijn vader ten gehore bracht.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten