logo songteksten.net

Khloé, Kylie en Kendall gaan undercover

LOS ANGELES - Khloé Kardashian en haar halfzusjes Kylie en Kendall Jenner hebben deze week een bijzonder uitstapje gemaakt. De dames gingen mee met een tourbus die toeristen door Hollywood en langs de huizen van de sterren rijdt. Om niet op te vallen, vermomde het drietal zich.

Met professionele make-up, pruiken en grote brillen waanden de drie zich onherkenbaar. Khloé liet zich jaren ouder maken, Kylie koos een rode pruik en liet sproetjes op haar gezicht zetten en Kendall ging als goth, compleet met neptatoeages.

Kylie, die alles vastlegde via Snapchat, Kendall en Khloé werden vervolgens rondgereden door Los Angeles en hoorden allerlei roddels. Zo ging de tour langs de woning van de Kardashians, die door Khloé 'kartrashians' werden genoemd, en langs het 'favoriete' restaurant van Kim.

De drie bekende zussen konden hun toeristentour niet afmaken. Halverwege werd het trio ondanks hun vermommingen herkend en sprongen ze uit de bus. Vervolgens moesten de dames te voet op de vlucht voor de paparazzi. Onderweg naar huis laten Khloé en Kylie zien hoe ze de make-up en protheses van hun gezicht halen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren