logo songteksten.net

Tooske en Bastiaan hebben weinig tijd voor elkaar

(Novum) - Tooske en Bastiaan Ragas hebben in deze fase van hun leven weinig tijd voor elkaar. De twee hebben hun handen vol aan hun werk en kinderen. De glamour in het leven van Tooske is dan ook even ver te zoeken volgens de presentatrice.

De 36-jarige Tooske en haar man smijten naar eigen zeggen niet met geld. "We hebben geen rare hobby's en ik houd niet van kostbare juwelen. We wonen in een dure straat in Amsterdam, in een enorm huis en dat kost veel geld. Aan de andere kant gaan we maar een keer per jaar op vakantie."

Tooske combineert haar werk bij SBS met de opvoeding van vier kinderen. "Het is even buffelen, maar ik ben enorm gelukkig met het leven dat ik leid", zegt Tooske in Grazia. "De enige momenten waarop ik het wel eens zwaar heb, is als ik erg weinig geslapen heb en heel moe ben."

Haar man Bastiaan heeft hetzelfde probleem. "Als we niet al te afgepeigerd zijn, schuiven we 's avonds even al het speelgoed aan de kant en maken we het samen gezellig. Meestal duurt dat hooguit een uur, want dan wil ik toch het liefst lekker gaan slapen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren