logo songteksten.net

Broers Brandsteder weer op vrije voeten

(Novum) - Rick Brandsteder heeft de politiecel weer mogen verlaten. De 26-jarige RTL-presentator en zijn broer werden begin deze week gearresteerd nadat aangifte van openlijke geweldpleging tegen hen was gedaan.

Rick en broer Robert, zoons van presentator Ron Brandsteder, raakten tijdens een oudejaarsfeest in een Amsterdams café betrokken bij een vechtpartij. De twee werden maandag in de boeien geslagen, maar mochten volgens een politiewoordvoerder dinsdagavond rond 18.00 uur de cel weer verlaten. Het is nog niet duidelijk of de twee worden vervolgd.

Rick vertelde eerder deze maand in RTL Boulevard dat hij tijdens de vechtpartij handelde uit zelfverweer. "Wij werden ook belaagd, dus toen heb ik me even moeten verdedigen", stelde hij.

Vader Ron Brandsteder neemt het voor zijn zoons op. "De aangfite is nergens op gebaseerd. Gelukkig zijn er genoeg getuigen die hebben gezien wat er werkelijk is gebeurd. Rick en Rob zijn niet agressief . Wie ze kent, zal beamen dat ze dit imago niet verdienen."

Het was niet de eerste keer dat de gebroeders Brandsteder betrokken raakten bij een opstootje. In 2007 zouden ze met iemand op de vuist zijn gegaan in een Amsterdamse snackbar en een jaar later vielen er klappen tijdens een afterparty van een Toppers-concert.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren