Gers Pardoel voelde druk voor nieuwe hit

Door ANP, zaterdag 16 april 2016 11:18, views: 13, bron: ANP

TILBURG - Gers Pardoel heeft het vorig jaar 'een tijdje best ingewikkeld gehad'. De zanger voelde druk om weer een grote hit te scoren. "Ik dacht: het wordt tijd voor een hit als Bagagedrager, alsof je dat aan je stand verplicht bent", legt hij uit in een interview met De Telegraaf.

Gers is zijn dip inmiddels te boven. "Nu ben ik weer heerlijk aan het schrijven. In het vorige maand verschenen nummer Met mij rap ik zelfs niet eens. Ik zing met een beat op een r&b-manier." Dat het lied veel wordt gestreamd en geregeld op de radio is, is voor Gers het bewijs dat hij muziek moet maken die hij zelf 'lekker' vindt. "Geen muziek die een soort aftreksel van Ik neem je mee is."

De rapper is 'heel ontspannen' over het aanhouden van zijn succes. "Voordat de kinderen werden geboren heb ik met mijn lieve vrouw en manager Selina een mooi huis in Tilburg gekocht. We spraken een heel snel aflosschema van de hypotheek met de bank af, dan hebben we straks een stabiele basis."

Gers krijgt nog steeds geld binnen van zijn eerste hits en 'verdient goed' met nieuw werk. "Als het ooit ophoudt, verzin ik weer wat anders om brood op de plank te krijgen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten