logo songteksten.net

Katy Perry vol gas aan voorbereiding wereldtournee

(Novum) - Katy Perry neemt de productie van haar wereldtoer heel erg serieus. "Toeren is niet langer iets normaals waarbij je in je shirt en spijkerbroek een instrument bespeelt", vindt de 26-jarige zangeres. De voorbereidingen voor haar show voelen volgens Perry als topsport.

"De show heeft een Broadwaysfeer. Ik heb een verhaallijn die losjes is gebaseerd op mijn leven, maar dan in een cartoonversie", vertelt Perry aan het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. "Het is lief en shockerend tegelijkertijd, maar niet op een seksuele manier."

Eerder onthulde de zangeres al dat ze alle zintuigen van de bezoekers zal stimuleren. Perry heeft speciaal voor de show geuren laten samenstellen. "Het is het eerste concert dat goed ruikt. Het ruikt alsof je in de suikerspinnenhemel bent. Ik ben een vrouw van details en dat ga je merken. Ik ga me vijftien keer verkleden tijdens de show."

Perry volgt momenteel een strak schema waarin gezond eten, zangles en dansrepetities centraal staan. "Thuis lees ik de e-mails die gaan over de productie. Het voelt alsof ik meedoe aan de Olympische Spelen." De toer gaat 20 februari van start in Portugal en eindigt 2 november in Dublin. Op 15 maart staat de zangeres in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren