logo songteksten.net

Gwen Stefani houdt muziekrechten na scheiding

LOS ANGELES - Gwen Stefani en haar ex Gavin Rossdale zijn het in de scheidingsvoorwaarden eens geworden over de verdeling van de muziekrechten. Gwen Stefani behoudt haar rechten op de muziek van onder meer No Doubt, meldt TMZ.

Daarnaast blijft Gwen 100 procent eigenaar van haar twee zeer succesvolle modelijnen, L.A.M.B. en Harajuku Lovers. Wel staat ze een kwart van de winst van haar modelijn L.A.M.B. af aan een trustfonds, waarschijnlijk komt dit geld toe aan hun kinderen.

Gitarist Gavin Rossdale behoudt na de scheiding de muziekrechten van zijn band Bush. Eerder was al bekend dat Gavin aanspraak had kunnen maken op de helft van wat Gwen tijdens het huwelijk van dertien jaar verdiende, maar hij zag daarvan af. Gwen en Gavin trouwden in 2002 zonder huwelijkse voorwaarden op te stellen.

Gwen en Gavin bezitten vier huizen in Europa, daar zal Gwen geen aanspraak op maken. Wel krijgt ze de helft van de verkoopwaarde van hun huis in Beverly Hills en de beschikking over twee andere woningen in Los Angeles. Geen van beiden krijgt alimentatie. Voor hun drie kinderen hebben ze allebei een miljoen dollar gestort op een bankrekening. Ze blijven de kinderen samen opvoeden middels co-ouderschap.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren