logo songteksten.net

Jaap Reesema wil met gezin naar Los Angeles

HILVERSUM - Zanger Jaap Reesema en zijn zwangere vriendin Kim Kötter houden er bij het kiezen van een babynaam rekening mee dat ze mogelijk voor langere tijd naar het buitenland verhuizen. Dan is een internationale naam voor hun zoontje wat makkelijker, legt de toekomstige vader uit aan VIVA.

“Niet dat het nu concreet speelt, maar we hebben het er weleens over om naar LA te gaan voor een paar jaar. De sfeer daar is zo tof en het is er bijna altijd lekker weer. En de beste schrijvers en producers zijn daar gevestigd. Ik ben nog nooit echt voor lange tijd weggeweest, maar het staat hoog op mijn lijstje’’, vertelt de Mad World-zanger.

In februari was Jaap al kort in Los Angeles. “Eigenlijk zou ik een maand naar LA gaan om liedjes te schrijven. Maar na twee dagen werd ik gebeld door Kim: haar vliezen bleken te vroeg te zijn gebroken. Dan schrik je wel even. Ik ben toen meteen terug naar Nederland gevlogen. En dat is wennen, want inmiddels zitten we nu al drie maanden thuis.”

Jaap en Kim vinden de meeste babynamen lelijk. ‘’Dus de selectie waaruit we konden kiezen, was nogal klein. Een beetje een Engelse naam vind ik wel leuk. Of juist heel Nederlands. Klaas bijvoorbeeld. Maar daar hoef ik bij Kim echt niet mee aan te komen.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren