logo songteksten.net

'Lange Frans uit musical gezet wegens privéleven'

(Novum) - Lange Frans is zijn rol in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! kwijt vanwege zijn turbulente privéleven. De rapper zou zich niet volledig kunnen richten op zijn rol, laat Albert Verlinde maandag weten in RTL Boulevard.

"Daar kan ik nu niet op ingaan", is de enige reactie die Lange Frans, die eigenlijk Frans Frederiks heet, over de zaak wil geven aan het RTL-programma. Verlinde laat weten dat de rol van de rapper wordt overgenomen door cabaretier Martin van Waardenberg.

Geldzorgen en ruzie met zijn beste vriend, voormalig rappartner Baas B, zorgden de afgelopen tijd voor veel stress in huize Frederiks. Vrouw Daniëlle werd twee maanden geleden gearresteerd toen ze verhaal ging halen bij Baas B. In haar auto werd een geladen pistool gevonden.

Herinnert U Zich Deze Nog?!, over de hoogtijdagen van radiozender Veronica, gaat op 14 februari in première in Rotterdam. Eerder moest het script van de show nog worden herschreven vanwege het overlijden van hoofdrolspeler Antonie Kamerling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren