logo songteksten.net

Halle Berry stort zich op voogdijzaak dochtertje

(Novum/AP) - Halle Berry heeft haar nieuwste rol afgezegd om te vechten voor de voogdij over haar dochter Nahla. De vader van het 2-jarige meisje is Berrys ex-vriend Gabriel Aubry. De 44-jarige actrice en het negen jaar jongere model gingen in april na een relatie van vier jaar uit elkaar.

Aubry wil graag officieel erkend worden als Nahla's vader en de voogdij met zijn ex delen. Berry vindt dat maar niks.

"Halle maakt zich grote zorgen om het welzijn van haar dochter als ze nog langer bij haar vader verblijft", zegt haar woordvoerder tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is bereid om alle stappen te nemen die noodzakelijk zijn om haar te beschermen." Waar de vrees van Berry op gebaseerd is, is niet bekend.

Om zich volledig op de zaak te kunnen storten heeft Berry haar rol in de film New Year's Eve opgezegd. De opnames zouden deze week van start gaan in New York. Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl neemt haar rol over.

"Ze heeft geprobeerd om de voogdijzaak vriendschappelijk op te lossen met de vader van haar dochter", vertelt Berry's woordvoerder. "Maar hij werkt niet mee, dus heeft Halle geen andere keus dan juridische hulp te vragen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren