logo songteksten.net

Zsa Zsa Gabor krijgt peperdure doodskist cadeau

(Novum) - Zsa Zsa Gabor heeft een wel heel luguber cadeau gekregen van een uitvaartonderneming. De 93-jarige Hollywoodlegende, die maandag werd opgegeven door haar artsen, kreeg een gouden doodskist thuisgestuurd, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

"Wij denken dat Zsa Zsa herinnerd wil worden zoals ze was: mooi, elegant, vastberaden en volkomen origineel", schreef de uitvaartonderneming in een begeleidend briefje. Aan de kist, die handgemaakt is en overgoten met 24 karaats goud, hangt een prijskaartje van vierhonderdduizend dollar.

Gabor en haar echtgenoot zijn niet bepaald gecharmeerd van het presentje. "Ik ga die kist om laten smelten en laat er een ring van maken", tiert Prince Frederic von Anhalt. "Deze mensen zijn echt ziek."

Gabor, die in de jaren vijftig en zestig in films als Moulin Rouge en Queen of Outer Space speelde, kreeg maandag te horen dat ze haar ziekbed nooit meer zal verlaten. De Hollywoodlegende onderging twee weken geleden een riskante operatie waarbij haar rechterbeen deels werd geamputeerd. Gabor sukkelt al maanden met haar gezondheid en ligt geregeld in het ziekenhuis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren