logo songteksten.net

Ex beschuldigt Halle Berry van leugens

(Novum) - Halle Berry liegt tegenover de pers en is onverantwoordelijk bezig. Dat zegt haar ex en vader van haar kind, Gabriel Aubry. De twee zijn verwikkeld in een voogdijzaak om hun 2-jarige dochter Nahla.

"Gabriel is teleurgesteld in Halle's beslissing om hem valselijk en publiekelijk te beschuldigen", laat de woordvoerder van Aubry weten aan het Amerikaanse programma Access Hollywood. "Ook wil hij deze zaak niet in de pers bespreken, omdat hij denkt dat hun dochter eronder zou kunnen lijden."

Aubry wil officieel worden erkend als Nahla's vader en de voogdij delen met Berry. "Halle maakt zich grote zorgen om het welzijn van haar dochter als ze nog langer bij haar vader verblijft", zei Berry's woordvoerder eerder. "Ze is bereid alle stappen te nemen die noodzakelijk zijn om haar te beschermen."

Berry heeft haar rol in de film New Year's Eve afgezegd om zich volledig met de voogdijzaak te kunnen bezighouden. De opnamen zouden deze week van start gaan. "Ze heeft geprobeerd de zaak vriendschappelijk op de te lossen met de vader van haar dochter", zei haar woordvoerder. "Maar hij werkt niet mee, dus moet Halle juridische hulp vragen."

"Gabriel vindt een stabiele leefsituatie en twee liefhebbende ouders cruciaal voor hun kind", verklaart de woordvoerder van Aubry. "Hij zal Nahla's belang altijd vooropstellen. Halle's beschuldigingen zijn onwaar en onverantwoordelijk."

De 44-jarige actrice en het negen jaar jongere model gingen in april uit elkaar, na een relatie van vier jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren