logo songteksten.net

Danny de Munk is nog niet klaar met carrière

AMSTERDAM - Danny de Munk is nog lang niet klaar met zijn carrière. Dat beklemtoonde de 46-jarige zanger woensdag bij de presentatie van de cast van de nieuwe versie van de musical Ciske de Rat, die in november in première gaat.

"Ik ben iemand die naar voren kijkt, ik ben niet van het terugkijken", legt hij uit. "Maar ik kan na 34 jaar niet ontkennen dat de rol van Ciske de basis is geweest van mijn carrière. Ik ben nu fysiek nog helemaal gezond en ik voel me nog enorm jeugdig. Dit is een mooi moment om nog een keer terug te keren naar die rol."

De Munk kijkt met warme herinneringen terug naar de filmrol die hem in 1983 groot maakte. "Ik was een straatschoffie en ik deed auditie in Hotel Krasnapolsky. En in mijn hart ben ik nog steeds datzelfde straatschoffie." De film werd een gigantisch succes en maakte van de toen twaalfjarige De Munk een ster.

De acteur speelt de oude versie van Ciske de Rat. De jonge versie wordt gespeeld door diverse jonge acteurs, die momenteel bij producent Stage Entertainment worden opgeleid. "Het is goed dat er een arbeidswet voor kinderen is, maar we hebben daardoor wel heel veel kindacteurs nodig voor de rollen van Ciske en zijn klasgenoten", aldus producent Albert Verlinde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren