Wouter Hamel treurt om verbroken relatie

Door ANP, vrijdag 27 mei 2016 22:32, bron: ANP

SEOUL - Wouter Hamel heeft drie maanden na het verbreken van zijn relatie nog steeds veel liefdesverdriet. In Seoul pinkt hij heel wat tranen weg.

Wouter en zijn 'perfecte' vriend waren vijf jaar samen. Drie maanden na de breuk worstelt Wouter er nog mee, geeft hij openlijk toe op Twitter. ''Om eerlijk te zijn ben ik een wrak'', twittert de jazzmusicus vanuit Seoul. "Het zou zo gemakkelijk zijn om alleen berichten te twitteren over muziek, maar mijn hart is zo gebroken dat ik hier open over wil zijn. Het is zwaar geweest."

Wouter vervolgt: ''Ik hoop dat ik ooit weer iemand anders ontmoet waar ik vreselijk verliefd op zal worden. Het zal zeker bijdragen aan de liedjes die ik schrijf, maar ik blijf liever vrijgezel."

Wouter had moeite zijn tranen te bedwingen op het podium van het Seoul Jazz Festival. ''Een droom kwam voor me uit om hier op te mogen treden, maar sommige teksten die ik enkele jaren geleden schreef, klinken nog steeds oprecht. Ik ben trots dat ik het tijdens het concert droog hield. Misschien ben ik nu veel te eerlijk, maar ik moet er om janken. Hoe moet ik nu weten of ik de juiste beslissing heb gemaakt? Help me heer!"

Wouter geeft zijn vriend tot slot nog een stevige veeg uit de pan. ''Mijn ex is nu waarschijnlijk op Facebook rijke heterojongens aan het checken. En dat is prima. Ik ben hier in Seoul en concentreer me op mijn vak."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren