logo songteksten.net

Ook man Zsa Zsa Gabor in ziekenhuis

(Novum/AP) - De man van Zsa Zsa Gabor is dinsdag opgenomen in het ziekenhuis waar ook zijn vrouw ligt. De 67-jarige Frederic Prinz von Anhalt zakte in elkaar in de lift van het hospitaal toen hij bij Gabor op bezoek was.

Von Anhalt en zijn vrouw, die 25 jaar getrouwd zijn, liggen niet op dezelfde kamer. Volgens een woordvoerder zou Gabors man woensdag naar huis mogen. Het is niet bekend of hij het ziekenhuis inmiddels heeft verlaten.

Frederic Prinz von Anhalt ging eerder deze week flink tekeer nadat zijn vrouw een gouden doodskist kreeg thuisgestuurd van een uitvaartonderneming. "Ik ga die kist om laten smelten en laat er een ring van maken", tierde hij. "Deze mensen zijn echt ziek."

Zsa Zsa Gabor werd dinsdag opnieuw in het ziekenhuis opgenomen met hoge koorts. Ook had de 93-jarige Hollywoodlegende een infectie en vocht in haar longen en hoestte ze bloed en slijm op. Artsen vermoeden dat ze opnieuw een hersenbloeding heeft gehad.

Gabor werd twee weken geleden geopereerd, waarbij haar rechterbeen deels werd geamputeerd. Ze sukkelt al maanden met haar gezondheid en ligt regelmatig in het ziekenhuis. Artsen hebben haar opgegeven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren