logo songteksten.net

Zanger Easy-17 overreden door eigen auto

East-17 zanger Brian Harvey is afgelopen dinsdag overreden door zijn eigen auto in zijn woonplaats Essex. Volgens zijn manager Simon Harrison is de zanger met open deur achteruit gereden. Toen zijn au
to een andere auto raakte is de zanger de macht over het stuur kwijt en is Brain waarschijnlijk uit zijn auto geslingerd en is de auto vervolgens over zijn buik heen gereden.

Brian ligt op dit moment in het ziekenhuis en heeft een aantal buikoperaties gehad. Behalve buikletsel heeft de zanger een gebroken been en is zijn bekken op 6 plaatsen gebroken. Zijn toestand is op dit moment kritiek, maar het stemde de artsen positief dat Brian in het ziekenhuis nog is bijgeweest.

Of het ongeluk een zelfmoordpoging was is niet bekend. In het verleden is de zanger al 2 keer eerder opgenomen in het ziekenhuis nadat hij een overdosis slaappillen had genomen. Zijn manager zegt hierover 'dit was gewoon een ongeluk, dit zou je niet eens kunnen als je het probeert'.

Easy-17 was vooral in de jaren 90 bekend een scoorde een hit met het liedje 'Stay'. De band viel uit elkaar na het ontslag van Brian naar drugsgebruik.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren