logo songteksten.net

Debuut Van der Starre in We Will Rock You

(Novum) - Martin van der Starre maakt op 24 februari zijn officiële debuut in de musical We Will Rock You. De 40-jarige zanger en acteur, die de rol van Brit gaat vertolken, raakte vijf maanden geleden vlak voor de première ernstig geblesseerd.

Van der Starre, die zijn achillespees afscheurde, werd geopereerd en volgde een revalidatietraject. Zijn rol werd onder anderen overgenomen door Charly Luske, die daardoor twee rollen kreeg in de musical. Luske is de eerste vervanger van hoofdrolspeler John Vooijs.

"Ik ben ontzettend blij dat ik weer terug ben bij mijn collega's", reageert de zanger. De musicalacteur startte begin januari weer met repeteren. "Ik vind het waanzinnig om de nummers van Queen eindelijk op het toneel te kunnen zingen." Naast Van der Starre is ook Antje Monteiro op 24 februari voor het eerst te zien in We Will Rock You. Zij neemt de rol van Killer Queen over van Pia Douwes.

Van der Starre, die meedeed aan musicals als Jesus Christ Superstar en Route 66, zat in 2009 ook al een tijdje in de lappenmand. Hij moest toen zes weken revalideren van een dubbele herniaoperatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren