logo songteksten.net

'Keith Bakker ging zeer doortastend te werk'

(Novum) - De verleidingstechnieken die Keith Bakker gebruikte om vrouwen in te palmen waren 'zeer doortastend'. In het tijdschrift Panorama doen twee oud-werkneemsters anoniem de vermeende tactiek van de 50-jarige verslavingsdeskundige uit de doeken.

"Hij gaat zeer doortastend te werk en dwingt je je grenzen steeds weer aan te geven. Als je minder sterk in je schoenen staat is dat moeilijk, denk ik", zegt een van de slachtoffers, die door Bakker werd gevraagd om bij hem thuis te komen werken. "Ik zag er geen kwaad in en ging akkoord." Daar begon de afkickgoeroe zich steeds meer op te dringen.

"Ik zat op een stoel voor een laptop en hij heeft me vijf minuten gemasseerd. Na vijf minuten riep ik maar dat het goed was zo. Toen stopte hij meteen", zegt het slachtoffer. "Hij was aan het zappen en belandde bij een pornokanaal. Zat hij wat te lachen, terwijl hij mij in de gaten hield om te zien hoe ik reageerde."

Nadat Bakker een bad had genomen nam hij naast haar plaats op de bank. "In een trainingsbroek, waarin zeer duidelijk te zien was dat hij een erectie had. 'I'm sorry, I'm a bit excited', zei hij. Af en toe raakte hij zichzelf ook in het kruis aan. Ik was enorm opgelucht toen ik naar huis kon."

Eind vorig jaar beweerden verschillende vrouwen seksueel te zijn misbruikt door Bakker. Een aantal heeft aangifte gedaan. De Amsterdamse politie is begonnen met een strafrechtelijk onderzoek naar de verslavingsdeskundige.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren