logo songteksten.net

Huwelijksplannen Olcay en Edgar in koelkast

(Novum) - Olcay Gulsen en Edgar Davids hebben hun voorgenomen huwelijk op de lange baan geschoven. "Dit voorjaar zouden we gaan trouwen, maar dat heb ik losgelaten", vertelt Olcay in een interview met Grazia. De eigenaresse van kledingmerk Supertrash pakte haar spullen toen het gerucht opdook dat Davids vreemd zou zijn gegaan.

"Zolang mijn hart mijn hoofd niet kan vertrouwen, doe ik niets", gaat Gulsen verder over haar besluit de bruiloft uit te stellen. "Mijn verlovingsring heb ik meteen afgedaan en die gaat pas weer om op het moment dat ik heel zeker weet dat ik die weg wil inslaan."

Vorige maand stapte de man van de vrouw waarmee Davids vreemd zou zijn gegaan naar De Telegraaf. Via een journalist van die krant kreeg de 30-jarige Gulsen te horen dat haar verloofde haar maandenlang bedroog. "Het was alsof de grond onder mijn benen wegviel."

Gulsen en Davids wonen nog steeds gescheiden en 'heroverwegen' hun relatie. "Wat ik ook zal beslissen, in de ogen van de rest van Nederland ben ik ofwel de dommerik die haar vreemdgaande man gelooft en met hangende pootjes teruggaat, ofwel de harteloze vrouw die wegloopt bij haar man als het haar te heet onder de voeten wordt."

Volgens de modeontwerpster is Davids teleurgesteld in haar. "Bij mij is het vertrouwen gaan wankelen, daarin is hij weer onwijs teleurgesteld. Hij voelt zich in de steek gelaten en heeft zoiets van: je bent mijn vrouw, ik wil met je trouwen, maar als er iets misgaat, dan sta je me niet bij. Daar zit ook iets in." De voetballer ontkent dat hij Gulsen heeft bedrogen.

Ondanks de relatiecrisis mist Gulsen het leven met de 37-jarige Davids. "Hij is mijn allerbeste vriend. Ik kan met hem praten, met hem lachen - alles. Door weg te blijven straf ik hem niet alleen, maar ook mezelf. Ik hou gewoon heel veel van Ed. Als ik besluit er een punt achter te zetten, moet ik keihard in mijn eigen vlees durven snijden, mijn hart eruit rukken en niet meer terugkijken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren