logo songteksten.net

Sophie: Xander is te hard gestraft voor slippertje

(Novum) - Sophie Steger vindt dat haar echtgenoot Xander de Buisonjé veel te hard is gestraft voor het slippertje dat hij jaren geleden maakte. Door dat uitstapje ging Xanders huwelijk met presentatrice Wendy van Dijk op het laatste moment niet door. "Is het niet zo dat negen van de tien mensen vreemdgaan", vraagt Sophie zich af in Grazia.

Steger is niet bang dat De Buisonjé ook haar bedriegt. "Xander is inmiddels veranderd en zit in een andere fase van zijn leven. Hij weet dat hij niet happy wordt van de vluchtige roes van het vreemdgaan."

Toch moet de 32-jarige blondine erkennen dat haar man bloot staat aan verleidingen. "Hij heeft toch te maken met vrouwen die zich aan hem opwerpen. Als ik minder goed in mijn vel zit, is dat slikken. Wat dat betreft moet je sterk in je schoenen staan, want Xander is natuurlijk een spannende man."

In het begin van haar relatie met De Buisonjé werd Steger geregeld gewaarschuwd. "Mensen zeiden: Sophie, deze man heeft nogal een naam. Maar in mijn onderbuik voelde ik dat het goed zat." Ook moest Steger wennen aan de vele media-aandacht. "Maar ik merk wel dat ik me steeds minder afzet tegen alle aandacht. Als je het een beetje omarmt, zitten er ook positieve kanten aan. Nadat Xander mij ten huwelijk had gevraagd, stonden de cameraploegen op de stoep met bloemen."

Xander vertelt woensdag in De Telegraaf dat hij zijn bruiloft met Sophie nog eens over wil doen. "Ze was eigenlijk te moe van de bevalling en haar eigen ziekte om te genieten", blikt de zanger terug. "Omdat ik me realiseer dat Sophie het heerlijke gevoel van haar mooiste dag heeft moeten missen, wil ik het haar nog een keer geven."

De Buisonjé en Steger trouwden vorig jaar juni, hun zoon Dex kwam eind januari ter wereld. Na de bevalling belandde Sophie in het ziekenhuis met een infectie, ook Dex werd opgenomen. De Buisonjé wilde de bruiloft, die wegens Sophies zwangerschap al was uitgesteld, niet afzeggen. "Met Wendy was het al een enorme blamage geweest en dan zou ik het nog een keer moeten uitstellen. Dan krijg je zo'n etiket van mislukte bruidegom."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren