logo songteksten.net

La Cage aux Folles keert terug naar Delamar

(Novum) - De musical La Cage aux Folles keert in juni terug naar het Delamar-theater. Daar ging de voorstelling met Jon van Eerd en Stanley Burleson in de hoofdrollen in november in première. Wegens groot succes zijn een aantal extra voorstellingen toegevoegd aan de tour.

Er zijn al 75 duizend mensen die de musical gezien hebben in het vernieuwde Amsterdamse theater, waar zondag de laatste voorstelling is. La Cage aux Folles trekt daarna rond langs de Nederlandse theaters om vervolgens aan de extra voorstellingen in Delamar te beginnen.

La Cage aux Folles gaat over het Franse nachtleven in Saint-Tropez, waarin het zorgeloze leven van de twee nachtclubeigenaren opeens verandert door de relatie van de zoon van een van hen. Naast Van Eerd en Burleson spelen ook Derek de Lint, Liz Snoijink, Gerrie van der Klei, Karel Simons, Anouk Maas en Juan Wells in de Nederlandse versie van de musical.

La Cage is vanaf 22 februari in het Chassé Theater in Breda te zien, daarna verhuist de show naar het Rotterdamse Luxor Theater. Vanaf 1 juni is de voorstelling weer in het Delamar-theater te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren