logo songteksten.net

Lindsay Lohan officieel aangeklaagd voor diefstal

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is officieel aangeklaagd voor het stelen van een ketting ter waarde van 2500 dollar. De 24-jarige actrice, die ontkent het sieraad te hebben weggenomen, meldde zich woensdag in een rechtbank in Los Angeles.

De aanklagers willen dat de borgsom wordt vastgesteld op twintigduizend dollar. Als de actrice schuldig wordt bevonden, kan ze voor drie jaar achter de tralies verdwijnen. De rechter bepaalt later of Lohan de voorwaarden van haar proeftijd heeft geschonden.

Het sieraad verdween eind januari uit een juwelierszaak in Los Angeles. Lohan werd later gefotografeerd met de ketting om haar nek. Volgens de actrice mocht ze het sieraad lenen en heeft ze het niet gestolen.

Het juweel is niet Lohans enige probleem. De actrice kroop in 2007 met een slok op achter het stuur, waarna ze een proeftijd van drie jaar kreeg. De voorwaarden van die proeftijd overtrad ze al meerdere malen, waardoor ze drie keer kort in de gevangenis belandde.

Naast de aanklacht wegens diefstal heeft de blondine een ander probleem met justitie. Ze vloog tijdens haar verblijf in de Betty Ford-kliniek, de vijfde keer dat ze probeerde af te kicken, een medewerkster aan. Deze zaak wordt nog onderzocht door justitie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren