logo songteksten.net

'Lindsay probeerde eerder te stelen van juwelier'

(Novum) - De juwelierszaak die Lindsay Lohan beschuldigt van diefstal zegt dat de actrice eerder probeerde sieraden te stelen. Drie dagen voordat Lohan er met de ketting vandoor ging, wandelde ze bijna met een diamanten oorbel de winkel uit. Dat staat in het politierapport waarop entertainmentwebsite TMZ de hand wist te leggen.

Lindsay probeerde het 18-karaats gouden oorbellensetje maar 'vergat' een oorbel uit te doen. "Lohan pakte haar spullen en maakte aanstalten de winkel te verlaten. Haar haren bedekten de oorbel", citeert TMZ uit het rapport. Een oplettende verkoper herinnerde Lindsay aan de oorbel. "Ze lachte, gaf haar fout toe en leverde de oorbel in."

De verdediging wil het incident gebruiken om Lohans onschuld te bewijzen. De actrice zou haar eigen, veel duurdere, oorbellen op de toonbank hebben laten liggen. Lindsay, die zelf beweert dat ze de 'gestolen' ketting mocht lenen, zou erg vergeetachtig zijn. Ook het halssnoer zou ze vergeten zijn af te doen.

Om haar onschuld te bewijzen is Lindsay bereid een leugendetectortest te ondergaan. De officier van justitie ziet daar echter geen heil in, vertellen ingewijden aan TMZ. De aanklagers zouden onvoldoende vertrouwen hebben in de test en beweren dat er voldoende bewijs is dat aantoont dat Lohan de ketting achteroverdrukte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren