logo songteksten.net

Opmerkelijke duetten tijdens Grammy-uitreiking

(Novum) - De Grammy Award-uitreiking is komend weekeinde het toneel van een groot aantal opmerkelijke duetten. Zo geeft raplegende Dr. Dre, bijgestaan door Eminem, zijn eerste optreden tijdens een live tv-evenement in meer dan tien jaar tijd.

Volgens de Hollywood Reporter staan ook Usher en zijn protegé Justin Bieber gezamenlijk op het podium tijdens de uitreiking van de prestigieuze muziekprijzen. De r&b-zanger zorgde er enkele jaren geleden voor dat het tieneridool zijn platencontract kon tekenen.

Ook de legendarische singer-songwriter Bob Dylan maakt zijn opwachting. De Amerikaanse nieuwszender CNN schrijft dat de inmiddels 69-jarige zanger in duet gaat met rockbands Mumford & Sons en The Avett Brothers.

Eerder werd al bekend dat actrice en zangeres Gwyneth Paltrow tijdens de Grammy Award-ceremonie een nummer zingt met Cee Lo Green. De twee krijgen daarbij hulp van de Muppets.

Andere artiesten die zondag in Los Angeles optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's zijn onder anderen Barbra Streisand, die nog maar zelden optreedt, Christina Aguilera en Lady Gaga.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren