logo songteksten.net

Gavin Rossdale zo veel mogelijk bij zoons

LOS ANGELES - De kinderen van Gwen Stefani en Gavin Rossdale hebben het niet makkelijk met de scheiding. De 50-jarige frontman van rockband Bush is dan ook zo veel mogelijk bij zijn kinderen, weet People.

Gwen en Gavins kinderen Kingston (10), Zuma (7) en Apollo (2) toeren momenteel samen met hun moeder door het land. De 46-jarige zangeres is bezig met de promotie van haar nieuwe album This Is What the Truth Feels Like en wilde haar kinderen niet achterlaten.

Rossdale is ondertussen ook op tournee en hij werkt aan een nieuw album. ''Het gaat goed met hem. Hij is gefocust op zijn muziek en zijn kinderen'', vertelt een ingewijde. ''Wanneer hij niet aan het optreden is, brengt Gavin tijd door met zijn kinderen. Hij weet dat de huidige situatie niet gemakkelijk voor ze is. Hij is daarom zo veel mogelijk bij ze. Zijn leven draait om hen.''

Door één deur

Gwen en Gavin kunnen overigens prima door één deur. ''Ze hebben geen problemen met elkaar als het om de omgang met hun jongens gaat'', aldus de bron.

Rossdale en Stefani gingen een jaar geleden uit elkaar na een huwelijk van bijna 13 jaar. Daarvoor waren ze al 7 jaar samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren