logo songteksten.net

Katie Price en Alex Reid blijven 'goede vrienden'

(Novum) - Hoewel Katie Price onlangs haar scheiding van Alex Reid aankondigde, zegt ze 'goede vrienden' te blijven met de kooivechter. Het glamourmodel, dat beter bekendstaat als Jordan, werd dit weekend met Reid in een luxe hotel gespot.

De 32-jarige Price, die in mei 2009 een einde maakte aan haar huwelijk met Peter Andre, beloofde Reid vorig jaar in februari eeuwige trouw. Onlangs werd bekend dat het stel uit elkaar ging. Toen dit weekend uitlekte dat Price en Reid samen in een hotel verbleven, maakte Price meteen wereldkundig dat zij en Alex nog steeds uit elkaar zijn. "Mensen blijven het maar vragen", twitterde Price. "Nee, Alex en ik zijn niet terug bij elkaar, maar we blijven goede vrienden."

Vrij snel na de bruiloft van het stel werd al gespeculeerd over een breuk. "Ik vind het verschrikkelijk dat mijn relatie met Alex op de klippen is gelopen, maar ik weet dat een scheiding het beste is voor mijn kinderen", stelde Price. Het glamourmodel heeft drie kinderen. Peter Andre is de vader van de jongste twee. Met voormalig voetballer Dwight Yorke heeft Price een gehandicapte zoon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren