logo songteksten.net

K3 nieuwe stijl komt met tweede album

AMSTERDAM - K3 nieuwe stijl, met zangeressen Hanne, Marthe en Klaasje, brengt op 10 november het tweede studio-album uit. Een jaar na de release van de eerste plaat, 10.000 Luchtballonnen, ligt het nieuwe album Ushuaia in de winkel. Dit is ook de titel van de nieuwe zomersingle van de formatie. Dat heeft een woordvoerder van K3 vrijdag laten weten.

Hanne, Marthe en Klaasje namen een jaar geleden het stokje over van de oorspronkelijke K3-zangeressen. De populariteit van de groep heeft hier niet onder te lijden gehad. De plaat 10.000 Luchtballonnen behaalde vijf keer platina. In Nederland en Belgiƫ gingen er 300.000 exemplaren over de toonbank.

Ushuaia wordt een dubbel-cd met twaalf nieuwe nummers en twaalf 'best of K3'-hits. De nieuwe nummers worden op 26 november voor het eerst live ten gehore gebracht tijdens een concert in Ziggo Dome. Dit concert vormt de ouverture voor een nieuwe tournee in 2017.

Hanne, Marthe en Klaasje maakten het nieuws vrijdag bekend tijdens een speciale uitzending van Radio 538 die plaatsvond op het jacht van Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren