logo songteksten.net

'Anderen veroorzaken problemen Lindsay Lohan'

(Novum) - Lindsay Lohan denkt dat bepaalde mensen haar een oor willen aannaaien. De 24-jarige actrice moest woensdag voorkomen voor het stelen van een gouden ketting, maar ontkent iets verkeerd te hebben gedaan.

"Lindsay was heel onzeker toen ze moest voorkomen, ook al weet ze dat alles op een misverstand berust", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad People. De blondine mocht de bewuste ketting, met een waarde van 2500 dollar, naar eigen zeggen lenen. "Ze vindt het belachelijk en is ervan overtuigd dat mensen haar opzettelijk dwarszitten."

Volgens de bron wil de actrice, die begin dit jaar een afkickkliniek verliet, haar leven beteren. "Ze heeft eindelijk alles weer op de rails en probeert alles zo goed mogelijk te doen, maar sommige mensen proberen haar voortdurend naar beneden te halen."

Op 23 februari moet de actrice, die afgelopen week een flinke waarschuwing kreeg van de rechter, opnieuw voorkomen. Als de rechter bepaalt dat ze schuldig is aan diefstal, kan ze voor drie jaar achter de tralies worden gezet. Lindsay bevindt zich nog in haar proeftijd wegens rijden onder invloed.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren