logo songteksten.net

Taylor Swift zingt duet met Nelly

SOUTHAMPTON - Taylor Swift heeft op het verjaardagsfeestje van haar vriendin Karlie Kloss een speciaal optreden gegeven. Om de vierentwintigste verjaardag van het topmodel te vieren, zong de Shake It Off-ster een duet met Nelly.

De twee voerden zaterdagavond het nummer Dilemma op, waarmee Nelly in 2002 een grote hit scoorde met voormalig Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland. Het was niet de eerste keer dat Taylor en Nelly samen op het podium stonden. De zangeres nodigde de rapper uit voor gastoptredens tijdens haar tournees van 2011, 2013 en 2015. Beelden die andere genodigden zaterdag van het gelegenheidsduo maakten, vonden al snel hun weg naar de fansites van Taylor.

Enkele dagen eerder, op de echte verjaardag van Karlie, feliciteerde de zangeres haar al uitgebreid op Instagram. Bij een selfie van de twee schreef ze "Ik hou van je Karlie. Je bent zo'n bijzonder persoon, altijd bezig met alles beter te maken voor anderen. Elke dag word ik geïnspireerd door hoe genereus, liefdevol en attent je bent." Het model postte die dag een foto waarop te zien was hoe ze met Taylor aan het skypen was. Naast de laptop stond een bos bloemen. "Als je beste vriendin die aan de andere kant van de wereld is toch een manier vindt om samen met je te vieren", schreef Karlie daarbij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren