logo songteksten.net

Christina Aguilera bijna onderuit tijdens Grammy's

(Novum) - Christina Aguilera heeft ternauwernood kunnen voorkomen dat ze twee keer in een week de mist in ging. De zangeres, die bij de Superbowl een rommeltje maakte van het Amerikaanse volkslied, viel zondagavond bijna van het podium tijdens de Grammy's.

Aguilera bracht met Jennifer Hudson, Martina McBride, Yolanda Adams en Florence Welch van Florence and the Machine een ode aan de zieke Aretha Franklin. Na het optreden gleed Aguilera uit tijdens haar buiging. De 30-jarige zangeres wist op het podium te blijven door zich aan haar microfoonstandaard vast te klampen.

Ondanks de uitglijer was Aretha Franklin blij met het eerbetoon. De 68-jarige soulzangeres zorgde met een videoboodschap voor een verrassing. "Bedankt dames", vertelde ze vanuit haar woning in Detroit. "Ik vind het geweldig om deze avond toch bij jullie te zijn. Volgend jaar ben ik er weer de hele avond bij." Franklin ging in december onder het mes, volgens geruchten heeft ze alvleesklierkanker.

Aguilera had vorige week zondag de eer om voor aanvang van de Superbowl het Amerikaanse volkslied te zingen. Toen de zangeres op het veld stond, vergat ze echter de tekst van het lied dat ze naar eigen zeggen al sinds haar zevende zingt. Aguilera zong een regel dubbel en mompelde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren