logo songteksten.net

Britse prins William kiest broer Harry als getuige

(Novum) - Prins William en zijn verloofde Kate Middleton hebben hun broer en zus gekozen als getuigen voor hun huwelijk. Dat maakte het Britse koninklijk huis maandag bekend.

Williams jongere broer Harry en Kates jongere zus Pippa mogen hun handtekening zetten onder de huwelijksakte. William en Kate beloven elkaar op 29 april eeuwige trouw in de Londense kerk Westminster Abbey.

Het aanstaande bruidspaar heeft maandag ook een aantal bruidsmeisjes en bruidsjonkers gekozen. De bruidsmeisjes zijn de 7-jarige Lady Louise Windsor, de dochter van de graaf en gravin van Wessex, en Eliza Lopes, de 3-jarige kleindochter van Camilla, de vrouw van prins Charles. Ook Grace van Cutsem, een 3-jarig petekind van William, en de 8-jarige Margarita Armstrong-Jones, dochter van burggraaf en burggravin Linley zijn van de partij.

De twee bruidsjonkers zijn de 10-jarige zoon van Williams privésecretaris, William Lowther-Pinkerton, en de 8-jarige Tom Pettifer, een ander petekind van William. Pas op de dag van de bruiloft wordt bekendgemaakt wat de bruidsmeisjes en bruidsjonkers zullen dragen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren