logo songteksten.net

Peter Andre koopt landhuis Tom Cruise

LONDEN - Peter Andre heeft een landhuis gekocht dat eerder van Tom Cruise was. De zanger en realityster betaalde 5 miljoen pond (5,8 miljoen euro) voor het optrekje op het Engelse platteland, weet The Sun.

De 43-jarige Peter is deze week samen met zijn zwangere vrouw en drie kinderen verhuisd naar de villa met zes slaapkamers. Het heeft verder een tennisbaan, een zwembad, een fitnessruimte en een thuisbioscoop. Zijn 26-jarige vrouw Emily verwacht hun tweede baby en daarnaast heeft hij twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk met Katie Price. Met haar woonde hij al in een landhuis in dezelfde omgeving, dat hij vorig jaar verkocht.

Hoewel zijn laatste en enige grote hit, Mysterious Girl, uit 1996 stamt, verdient Peter genoeg geld met televisieoptredens en reclame. Ook kreeg hij vorig jaar een half miljoen pond voor exclusieve foto's van zijn huwelijk met Emily.

Tom kocht het huis met vier verdiepingen in het dorp Saint Hill Manor in 2003 om dichtbij het Britse hoofdkantoor van de Scientologykerk te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren