logo songteksten.net

Lady Gaga heeft Madonna's zegen voor Born this Way

(Novum) - Madonna heeft geen enkel probleem met Lady Gaga's nieuwe single Born this Way. Volgens fans van de Queen of Pop lijkt Gaga's nummer sprekend op Madonna's hit Express Yourself. De 24-jarige zangeres zegt dat ze Madonna's goedkeuring heeft gekregen.

"Ik heb een e-mail van Madonna en haar mensen gehad waarin ze haar liefde en volledige steun uitspreekt", vertelde Gaga maandagavond in de Amerikaanse Tonight Show with Jay Leno. "En als de Queen zegt dat het goed is, dan is het goed."

Madonna's broer Chris toonde zich afgelopen weekeinde razend op Lady Gaga. Hij vond dat Gaga Born this Way heeft gestolen van zijn beroemde zus. Volgens de excentrieke zangeres is dat helemaal niet waar. "Er is geen grotere fan van Madonna dan ik", vertelde Gaga. "Ik ben persoonlijk en professioneel haar grootste fan ter wereld."

Born this Way verscheen vrijdag. Verwacht wordt dat de single in de Verenigde Staten meerdere records gaat breken. Het nummer werd in drie dagen tijd ruim 450 duizend keer gedownload, meer dan enige andere single van een vrouw. Het oude record staat op naam van Britney Spears. Haar nieuwste nummer Hold it Against Me werd in de eerste dagen 411 duizend keer gedownload.

Born this Way is de eerste single van Lady Gaga's derde album. De plaat, die dezelfde titel heeft, verschijnt in mei. De videoclip bij het nummer is nog niet verschenen. Gaga beloofde maandag dat die 'heel snel' komt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren