logo songteksten.net

Sylvie nog altijd zenuwachtig voor grote shows

(Novum) - Sylvie van der Vaart heeft nog steeds knikkende knieën als ze voor een miljoenenpubliek moet presenteren. De zelfbenoemde rasperfectionist voelt de drang om zich ondanks haar onzekerheden iedere keer weer te bewijzen.

"Zal alle stress rondom grote rode loperevents ooit wennen?" vraagt Sylvie zich af in haar nieuwe column in het tijdschrift Grazia. "Dertig seconden voordat het zover is, stel ik mezelf altijd de vraag: Waarom doe ik dit mezelf aan?"

De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart houdt er wel van om uitdagingen op te zoeken. Daarom zegt de presentatrice iedere keer weer toe als ze gevraagd wordt om voor een groot publiek te staan. "Ik houd ervan om mezelf toch telkens weer over een bepaalde limiet te pushen om te kijken hoe ver ik kan gaan en of ik het ook kan."

De 32-jarige Sylvie begon haar presenteercarrière in 1999 bij kinderzender Fox Kids. De voetbalvrouw verhuisde in 2005 naar Duitsland, waar ze een van haar onzekerheden moest trotseren: de Duitse taal. Ook nu Sylvie met haar gezin in Londen woont, presenteert ze voor de Duitse televisie. Begin deze maand is Sylvie gevraagd om bij de oosterburen het programma Let's Dance te presenteren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren