logo songteksten.net

Hans Teeuwen speelt Alpha plat

BIDDINGHUIZEN - Een uur lang keihard lachen in de enorme Alpha-tent op Lowlands. Nog nooit eerder vertoond, maar een instant succes. Aan Hans Teeuwen zondagmiddag de eer als eerste een cabaretshow te geven op het hoofdpodium van het popfestival. In Biddinghuizen speelde Teeuwen zijn nieuwste show Echte rancune. Met tienduizenden fans aan zijn voeten was dat meteen de grootste cabaretvoorstelling ooit in Nederland.

"Goedenavond. Oh nee, het is middag. Ik doe nooit middagvoorstellingen. Dat vind ik namelijk kut. Maar nu niet, nu vind ik het leuk. Wat een mooie tent he?!" Teeuwen bespeelde zonder enige moeite de stampvolle tent. Tot ver buiten de Alpha hadden Lowlanders zich verzameld om de cabaretier in actie te zien.

Voor het festivalpubliek moet het een vreemde gewaarwording zijn geweest een uur lang stilstaand naar een theatervoorstelling te kijken. Voor Teeuwen was het wellicht even wennen na elke grap een daverend applaus en massale lachsalvo's van tienduizenden fans in ontvangst te nemen. Ook het applaus na afloop was oorverdovend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren