logo songteksten.net

Victoria Beckham hoopt Kate Middleton te kleden

(Novum) - Kate Middleton loopt binnenkort misschien rond in een jurkje van Victoria Beckham. De vrouw van voetballer David Beckham onthult dat de toekomstige prinses haar heeft gevraagd een aantal jurken te sturen.

"Blijkbaar vindt ze mijn kleding mooi. Ze heeft me gevraagd om de collectie te laten zien", zegt de ontwerpster volgens de Britse krant The Daily Telegraph. De 36-jarige ex-Spice Girl toonde haar herfst/winter-collectie van 2011 tijdens de New York Fashion Week. Victoria is blij dat ze misschien de kans krijgt om Kate van kleding te voorzien voor officiƫle aangelegenheden. "Het is waanzinnig."

De 29-jarige verloofde van de Britse prins William heeft een geschiedenis van indrukwekkende kledingstukken. De prins werd verliefd op Kate toen zij in 2002 een doorzichtige jurk over zwarte lingerie droeg tijdens een modeshow op hun universiteit. Dit stukje koninklijke geschiedenis, ontworpen door Charlotte Todd, wordt 17 maart geveild. De verwachting is dat het meer dan achtduizend pond gaat opleveren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren