logo songteksten.net

Indringer landgoed Ellen DeGeneres vervolgd

(Novum) - De vrouw die vorige week het landgoed van de Amerikaanse comédienne Ellen DeGeneres betrad wordt vervolgd voor huisvredebreuk. De 49-jarige verdachte, Karen Grace Sjoden, ontkent schuld.

De vrouw, die haar eigen verdediging voert, verscheen maandag voor de rechter. Die besloot dat ze vast blijft zitten tot de volgende zitting, op 7 maart.

Volgens de entertainmentsite TMZ had de vrouw bij haar arrestatie een lijst op zak met de namen en woonadressen van diverse beroemdheden. Ook zou er een brief aan minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton zijn aangetroffen.

Naar verluidt was de verdachte eerder op de dag al aangetroffen op het landgoed en keerde ze later, na te zijn weggestuurd, terug. Ze beweert dat ze een privédetective is, die is ingehuurd om DeGeneres te volgen.

De vrouw werd vorige week gearresteerd in Beverly Hills nadat ze het landgoed van DeGeneres had betreden. De comédienne en haar vrouw Portia de Rossi hebben de insluipster niet gezien, omdat de bewaking de insluipster tijdig in de kraag vatte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren