logo songteksten.net

'Michael Jackson niet eerste slachtoffer lijfarts'

(Novum) - De lijfarts van Michael Jackson is eerder beschuldigd van dood door schuld. Conrad Murray, die momenteel terechtstaat in verband met het overlijden van de King of Pop, zou in 2007 verantwoordelijk zijn geweest voor de dood van een hartpatiƫnt.

De man stierf zes dagen nadat Murray hem had geopereerd, vertelt de zoon van het slachtoffer aan entertainmentwebsite TMZ. Volgens de zoon verprutste cardioloog Murray zijn vaders operatie. Bovendien zag de arts 'overduidelijke signalen' dat het niet goed ging met zijn patiƫnt over het hoofd.

De zoon probeerde Murray aan te klagen, maar kon geen advocaat vinden die hem bij wilde staan. Dat gegeven is voor een woordvoerder van Jacksons lijfarts aanleiding om het verhaal naar het land der fabelen te verwijzen. "Het is een gerucht en onbewezen. Dat de zoon geen advocaat heeft kunnen vinden, betekent volgens mij dat de beschuldigingen onjuist zijn."

Conrad Murray moet zich volgende maand weer melden in de rechtbank in verband met de dood van Michael Jackson. De King of Pop stierf in juni 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis propofol. Murray zou de fatale dosis van het verdovende middel hebben toegediend, maar hij ontkent schuldig te zijn aan Jacksons overlijden. De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak gaat waarschijnlijk 24 maart van start en zal zo'n zes weken duren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren