logo songteksten.net

Calvin Harris weer welkom bij Britse X Factor

LONDEN - Calvin Harris mag zijn gezicht weer laten zien in de Britse versie van de talentenshow X Factor. Simon Cowell heeft de levenslange verbanning van de Schotse dj opgeheven, weet Mirror.

Calvin is binnenkort te zien als gastjurylid aan de zijde van Nicole Scherzinger. En dat is opmerkelijk omdat Cowell de dj verbood ooit nog voet te zetten in de studio's van X Factor nadat hij in 2009 een liveshow van het programma verstoorde door met een ananas op zijn hoofd het podium op te lopen terwijl het duo Jedward aan het optreden was. De dj sloeg een paar keer op zijn eigen kont voordat hij van het podium werd gehaald door beveiligers.

Later verklaarde Harris dat hij statement probeerde te maken. Hij vond dat Cowell een 'angstaanjagende greep' op de muziekindustrie had. In 2014 zei Calvin nog dat Simon en hij hadden afgesproken zo ver mogelijk bij elkaar uit de buurt te blijven. Hij mocht dan ook niet samen met Rihanna het podium op toen zij hun hit We Found Love zong in een X Factor-show.

Bronnen weten te vertellen dat Simon vorig jaar Calvin heeft benaderd om het bij te leggen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren