logo songteksten.net

Uitbroeden Lady Gaga kostte drie dagen

(Novum) - Lady Gaga bracht drie dagen door in haar ei voordat ze tijdens de Grammy Awards op het podium sprong. "Het was een erg creatieve ervaring", vertelde de 24-jarige zangeres in de radioshow van Ryan Seacrest.

"Ik wilde geboren worden op het podium. Het was echt een magisch moment toen ik eruit kroop." Gaga bracht zondagavond haar nieuwe single Born this Way voor het eerst live ten gehore. Met de ei-act wilde de excentrieke zangeres symboliseren dat een 'nieuw soort mensen' wordt geboren. "Een ras dat geen vooroordelen heeft", legde Gaga daags na haar optreden uit.

Gaga, die 24 jaar geleden werd geboren als Stefani Germanotta, zat naar eigen zeggen 72 uur in het ei, dat ze zelf een 'vat' noemt. "Ik heb me echt kunnen voorbereiden op mijn optreden tijdens de Grammy's. Ik dacht na over de betekenis van Born this Way en mijn show. Het heeft me geholpen te focussen."

Lady Gaga's outfit maakte aardig wat tongen los. Niet iedereen is even enthousiast over de laatste stunt van de zangeres, die in een grote witte truck arriveerde bij de rode loper. Justin Bieber, die net als alle andere sterren aan kwam rijden in een limousine, vond Gaga's 'vat' maar raar. "Iedereen zegt dat het heel artistiek is, maar ik dacht alleen: je bent een ei."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren