logo songteksten.net

Spider-man Piraat Gepakt!

Een jongen is woensdag opgepakt, toen hij met zijn camera een illegale opname van 'Spider-Man 2' wilde maken. De 16-jarige jongen werd door een operateur van een bioscoop in Los Angeles uit het pub
liek gehaald, door middel van het zoeken met een nachtkijker. 'Spider-Man 2' is een van de grootste films die deze zomer in Amerika draait. Vandaar dat vooral hier goed op gelet werd!

De bioscoopmedewerker krijgt als dank van de regiseur van de film voor zijn goede diensten een beloning van 500 dollar (420 euro). Door deze beloning uit te loven, denkt de filmindustrie mensen aan te kunnen sporen illegale filmpraktijken op te sporen. En dat mensen normaal betalen en naar de bioscoop gaan en niet alles downloaden.

De gearresteerde tiener kan worden beschuldigd op basis van een nieuwe wet, waarin staat dat geen opnameapparatuur mee mag worden genomen in een bioscoop.

De jongen, waarvan zijn naam nog onbekend is, is overgedragen aan zijn ouders.  Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij voor een jaar de gevangenis in, of een boete krijgen van 2500 dollar (2000 euro).

Eigen schuld dikke bult!

Ondertussen zouden er sinds woensdag al wel twee illegale kopieën van 'Spider-Man 2' op het internet te zien zijn.


Ik heb even gezocht voor spiderman 2 op kazaa en dit waren de resultaten:



Dus voor alle Spiderman-Fans....

Laatst gewijzigd op: 19 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren