logo songteksten.net

Slash laat zijn gitaren en auto veilen

(Novum) - Voormalig Guns N' Roses gitarist Slash ontdoet zich van veel persoonlijke eigendommen. Onder andere een klassieke Corvette en een aantal gitaren worden volgende maand geveild in Beverly Hills. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

De 45-jarige rocker is onlangs verhuisd en greep dit aan voor een grote schoonmaak. "Ik heb de slechte gewoonte om spullen te verzamelen die ik niet gebruik", zegt Slash tegen het persbureau Reuters. Fans kunnen hun slag slaan tijdens de veiling, die op 26 maart plaatsvindt. Tegelijk wordt de schatkist van een organisatie voor mishandelde en dakloze tieners gespekt.

Het pronkstuk is de Corvette Stingray, een auto uit 1966. "Het is een monster van een wagen", zegt de gitarist. Het was de eerste fatsoenlijke auto die hij kocht toen zijn oude band succes begon te krijgen. De opbrengst van de bolide wordt op meer dan negentigduizend dollar geschat. Ook verkoopt Slash veertien van zijn gitaren, Aziatisch meubilair en een hoop kleding en sieraden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren